3.1.07

I Don't Wanna Rock, Dj...

Ναι, είναι σχετικά παιδοβούβαλος. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός, αβάσταχτα ωραίος ή διαμονισμένα σέξυ. Δεν έχει την υπέροχη φωνή ή την καθηλωτική αύρα. Εχει όμως αυτοσαρκασμό. Ιδιοφυή μάλιστα. Από την αρχή της σόλο πορείας του. Και βίντεο με το βίντεο, εικονογράφηση των κομματιών του, τον λιμάρει όλο και περισσότερο. Να είναι αυτοσαρκασμός αιχμηρός, με διπλό κολλάρισμα στο γιακά, και μαζί φιλικός σαν κλείσιμο ματιού στον κολλητό.

Ετσι κι εδώ. Από την αρχή το στόρυ κινείται στην κόψη. “No Robbies were harmed during the making of this video” (chuckle!). Το αρσενικό με το performance anxiety στα μάτια της σνομπ dj. Πώς να ξεχωρίσει ανάμεσα στο crowd, ποιό διαφορετικό να δώσει και να επιβραβευτεί με ΤΟ βλέμμα? ΤΗΝ υπόσχεση?

Βγάζω τα κελύφη μου ένα ένα. Δέλεαρ το όλο και πιο τρυφερό μέσα. Για να με ξεχωρίσεις. Δες με. I would rip my heart out if you’d say you are impressed. Και οι γύρω-γύρω νάρκισσες περιμένουν. Δεν εντυπωσιάζονται με τα δωσίματα και τα χαρίσματα. Εχουν χορτάσει. Δώρα, προσφορές, τρόπαια. Jeez… Ολα τα εχουν κάνει, όλα τα έχουν δει. Τι να τους κάνει ένα κούνημα, ένα πλάγιο χαμόγελο, ένα 8-κάρατο μονόπετρο? Next please!

Εκτός... εκτός αν δεχτείς να σε καννιβαλίσουν. Να ξεσκίσουν το κρέας σου για να κορέσουν την μόνιμη πείνα τους. Αυτή τη μέσα-μέσα, για φρέσκο, δυνατό αίμα. Να γίνεις λουρίδες σάρκινες, να πνίγεσαι, έτσι κατακόκκινο που αναβλύζει, να μην υπάρχεις, για να επιβιώσουν εκείνων οι Νεάτερνταλ εαυτοί με τις Versace λεοντές.

Δεν αυτοκτονείς, υποκλίνεσαι κι αποχωρείς με οικειοθελή αποδόμηση. Σαρξ εκ της σαρκός μου, έλα, μην τρελλαίνεσαι, δεν είναι τα κομμάτια σου για φάγωμα. Απαπα! Για πασάλειμα είναι. Περιττά κι αυτά, δε θα μετουσιωθούν σε τίποτα. Μόνο εφφέ. Για μάσκα. Ομορφιάς - περίπου. Σίγουρα πάντως υποταγής. Δεν τσιμπάμε με τη θυσία. Σιγά. You just make us look good. Κι αυτό είναι το ζητούμενο το πολύ-πολύ...

Θες άδεια προσγείωσης? Την έχεις. Για ξεκίνα...

ΥΓ1- Στο τέλος, που κατέβηκε (at last!) η dj-Miss “ImpressMeMoron”, φάνηκε προς στιγμήν ότι θα χορέψει μαζί του. Μόλις όμως του γύρισε την πλάτη, αυτάρεσκο, αυτόφωτο και σίγουρα όχι τσιμπημένο θηλυκό, ο εναπομείνας σκελετός παραιτείται με πολύ χαρακτηριστική κίνηση. There’s nothing left to do. I’m off... Ε, όλα τα λεφτά!

ΥΓ2- Στη ζωή μου έχω κληθεί πολλές φορές να δώσω την αντίστοιχη παράσταση. Οχι γκομενικά μόνο, καλά θα ήταν... Ανθρώπινα. Να δίνω, να δίνω... Να βγάζω, να βγάζω... Εκφραση. Κόπο. Ιδρώτα. Φιλοδοξία. Υπομονή. Κουράγιο. Να κάνω το μαλάκα. Κι αν αυτά απλώς διασκεδάσουν και δεν πείσουν, μια που ο αποδέκτης διψάει για αίμα (όχι απαραίτητα το δικό μου, αλλά εγώ βρέθηκα στη σκηνή εκείνη την ώρα), νά'σου η προσδοκία-γίγας να γδυθώ το δέρμα μου. Να διαφανέψω κατά παραγγελία. Να γίνω βιτρίνα από σηκώτια, να φανούν τα χρήσιμα κομμάτια μου. Κι όχι να μπει ο άλλος ν’αρπάξει. Οοοοχι... Μη τυχόν και κουνήσει δάχτυλο! Να τα ξεσκίσω μόνη μου να του τα δώσω. Αναισθητικό φυσικά και νιετ. Επιβάλλεται να γουστάρω. Αλλιώς τι κάνω εκεί? Και μετά, στη βραδυνή μπανιέρα μου αντί άλατα και bubbles, καταξεσκισμένη όλη, πόνοι και υπαρξιακά. Ας πρόσεχα. Η ζωή δεν είναι βίντεο. Απλώς παράσταση...



Me with the floorshow / Kickin' with your torso
Boys getting high / And the girls even more so
Wave your hands if you're not with the man /
Can I kick it?(Yes you can)
I got(Funk)/ You got(Soul) / We got everybody

I've got the gift / Gonna stick it in the goal
It's time to move your body / Babylon back in business
Can I get a witness? / Every girl, every man
Houston, do you hear me? / Ground control, can you feel me?
Need permission to land!

I don't wanna rock, DJ! But you're making me feel so nice
When's it gonna stop, DJ? Cos you're keepin' me up all night...

Singin' in the classes / Music for your masses
Give no head / No backstage passes
Have a proper giggle / I'll be quite polite
But when I rock the mic / I rock the mic(Right)

You got no love, then you're with the wrong man /
It's time to move your body / If you can't get a girl
But your best friend can / It's time to move your body

I don't wanna be sleazy / Baby just tease me / Got no family planned
Houston, do you hear me? / Ground control, can you feel me?
Need permission to land!

I don't wanna rock DJ! But you're making me feel so nice
When's it gonna stop, DJ? Cos you're keeping me up all night

I don't wanna rock, DJ! But you're making me feel so nice
When's it gonna stop, DJ? Cos your keeping me up all night...

Pimpin' aint easy / Most of them fleece me / Every night
Pimpin' ain't easy / But if you're sellin' it / It's alright
Come on!

I don't wanna rock, DJ! But you're making me feel so nice
When's it gonna stop, DJ? Cos you're keeping me up all night

I don't wanna rock, DJ! But you're making me feel so nice
When's it gonna stop, DJ? Cos you're keeping me up all night

Rock DJ / Robbie Williams