1.1.11

Κι αν δεν κάνετε τίποτε άλλο...


... και βαριέστε αφόρητα τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και τις βασιλόπιτες (τα νεύρα μου!), τώρα πριν λήξει η εορταστική εμποροπανήγυρις, ε, ένα καλό κέρατο μπορείτε να το μαγειρέψετε. Ναι, ακόμη κι αν είστε άσχετοι από κουζίνα!

(Μην πάνε χαράμι τόσοι πάγκοι από γρανίτη, τόσοι νεροχύτες, τόσα βούτυρα, τόσο θρόνιασμα τέλος πάντων μπροστά στο Master Bliah με τα ούλα αγριοβούβαλου σερβιρισμένα μπλουμ στη σως κυκλάμινου, τόσες και τόσες ιδέες...)

Μπορείτε να το φορέσετε ή να το χαρίσετε ή και τα δύο, γαρνιρισμένο με μπόλικο τρουφάκι και με ωραίο εορταστικό φιόγκο (ή κορδελλάκι στο λαιμό, ό,τι έχει πρόχειρο κανείς εκίνη την ώρα!).

Ετσι για γούρι βρε αδερφέ, λυσσάνε όλοι με το φλουρί και το φλουρί... Πάρ'το φλουρί και βάλ'το κει που ξέρεις κυρά μου, άσε με μένα που έχω κάτι δουλειές εδώ παρακάτω... :))))

Και μετά μπορείτε άνετα να το κορνιζώσετε, να το κλάψετε, να το κάψετε, να το ξεπεράσετε, να το βερνικώσετε, να το ξανα-σερβίρετε... πραγματικά, πόσα και πόσα δε μπορεί να κάνει κανείς μ'ένα κέρατο!

Γι'αυτό, βάλτε τα δυνατά σας να είναι καλής ποιότητας, ν'αντέχει στο χρόνο!

(διότι τι αξία έχει στην τελική ένα κέρατο που ξεχνιέται μετά από λίγο, μ?)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ!