22.2.07

Erotica 4/4: Ολος ο Καλός ο Κόσμος...



Kαι τώρα βγαίνοντας από την γκαλλερί ξανά έξω στο αίθριο, ο κόσμος είχε πυκνώσει τόσο, ούτε Πανεπιστημίου σε ώρα αιχμής... Ανθρωποι όλων των καλλιτεχνικών χώρων έρχονταν συνέχεια, μέχρι και μετά από πρόβες ή παραστάσεις, εκεί να δείτε τρανταχτά ονόματα! Αλλά όχι, δεν θα το κάνω Ιακχο εδώ μέσα, έχω φλουτάρει κι όλες τις φωτος με πρόσωπα όπως καταλάβατε...

Για να βρεθούμε πάντως με τους φίλους bloggers με τους οποίους είχαμε δώσει ραντεβού μεν, χωρίς σαφείς λεπτομέρειες δε, η Αφροδίτη σας ειδικά τράβηξε το διάολό της! Το παρακάνουμε με το «ε, θα σε γνωρίσω σίγουρα». Ξέρουμε πώς περίπου είναι ο άλλος από τα γραπτά του, όμως αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε ν’αναγνωρίσουμε και πρόσωπο κάθε φορά! Το πόσες παρέες ρώτησα προσωπικά αν είναι bloggers, δε λέγεται! Και το τι άκουσα δεν περιγράφεται επίσης, από "τι’ν’τούτο?!" και "όχι βέβαια, για ποιόν με πέρασες?!", μέχρι "είμαι αν το θες πολύ" και "να σου δείξω και τι άλλο είμαι?» Χμ.... Πρέπει να κάνουμε περισσότερη κλαδική διαφήμιση (sic)!




Ευτυχώς γνωριστήκαμε τελικά και με πολλούς που τους ξέραμε σαν nicks και μόνον, και είχε πολλή πλάκα πρώτον να μαντέψεις και δεύτερον να συγκρατήσεις το πραγματικό τους όνομα, γιατί όλο με τα nicks μας φωναζόμασταν! Και να πω ότι πέραν του Aggelos-x-aggelos & Sofi-K που με ενθουσίασαν (live είναι ακόμη καλύτεροι από τους φίλους που ξέρουμε από το «στέκι»!) ξεχώρισαν με διαφορά ο Mickey (από κοντά να δείτε επιχειρηματολογία, όχι αστεία!), o Non-Private Life (που μας έλειψε στη βλογόσφαιρα αλλά το ξανάνοιξε το μπλογκ του) και ναι, μια γυναίκα εν μέσω τεράστιας ανδρικής παρέας, η Lucretia Βοργία αυτοπροσώπως! Για τους υπόλοιπους φίλους και καλλιτέχνες (Greek Gay Lolita, Alexandros και Ihadafarminafrica), τα έργα των οποίων παρουσιάσαμε εδώ, ε, τι να πω, υπόχρεη και μόνο που ομορφαίνουν τη ζωή μας... (τα links όλων στο blogroll δίπλα).




Για τους υπόλοιπους bloggers υπόσχομαι να μιλήσω μόλις τους γνωρίσω λίγο καλύτερα, πάντως η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν πάρα πολύ ζεστή. Το μόνο που μας στεναχώρησε ήταν ότι παρ’όλο που κάναμε τον χώρο άνω-κάτω, δεν καταφέραμε να βρεθούμε με έναν πυρήνα συμ-bloggers που πολύ θέλαμε να γνωρίσουμε, και ξέρετε ποιοί είστε (σας έχω ήδη νέα links κι επιφυλάσσομαι να σας περάσω όλους). Επίκειται όμως μεγάλη συνάντηση σύντομα!




Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την Κα Σπηλιώτη για το άνοιγμα που κάνει και φιλοξενεί τόσο διαφορετικούς καλλιτέχνες κάτω απο την ίδια στέγη, τον ιδιοκτήτη του χώρου που του κάναμε κατάληψη κανονικά, τους ανθρώπους από τον Φούρνο που παραχώρησαν το πάνελ για την προβολή του "Plural" στα εγκαίνια, τους φίλους καλλιτέχνες για την Erotica διάθεση που μας κέρασαν, τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, bloggers και μη και φυσικά εσάς που μας ευχηθήκατε καλή επιτυχία και διαβάσατε και τις ανταποκρίσεις από εδώ! Kαι ειδικά την φίλη μας blogger-oύ elinor, που μας έκανε την έκπληξη με τις ευχές της μέσα από το μπλογκ της εδώ!

(Φανταστείτε να εξέθετα και αμιγώς δική μου δουλειά τι θα έκανα!)



Οπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες και όπως φαντάζεστε, τα εγκαίνια πήγαν περίφημα, ο κόσμος διασκέδασε, έκανε καινούριες γνωριμίες, η βραδυά του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε και συνέχισε με τις καλύτερες προοπτικές και δε βλέπουμε την ώρα να το ξανακάνουμε... Αν και με την όρεξη που μας άνοιξε η γκαλλερί, του χρόνου κα Σπηλιώτη (στη φωτογραφία πίσω της το έργο "479 μετά" της Ισμήνης Μπονάτσου) δεν θα σας φτάνουν ούτε 3 Bacaro να στεγάσετε τα έργα και το κοινό!!!


Καλές εμπνεύσεις, καλές πωλήσεις, και του χρόνου με απαρτία εύχομαι!


Τα έργα που παρουσιάστηκαν φωτογραφήθηκαν με την άδεια της γκαλλερί. Δυστυχώς ο μπλόγκερ δεν επέτρεψε το ανέβασμα όλων των δημιουργιών. Ετσι ή αλλιώς εδώ χάνουν λόγω υψηλής συμπίεσης, παρ'όλο που η κάθε φωτογραφία υπέστη ειδική επεξεργασία για να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστή στην ατμόσφαιρα του κάθε έργου. Γι'αυτό και σας λέμε πηγαίνετε να τα δείτε από κοντά, μέχρι 23 Μαρτίου προλαβαίνετε σίγουρα! Για links του χώρου κοιτάξτε και τα προηγουμενα posts.