12.3.07

With All Adrenaline Pumping - Προχωράμε...


I'm Not In Love / Enrique Iglesias

Κι επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη ώρα να αποτελειώσουμε την 4-ποστη περιπέτεια της Αννας στο δρόμο για την αληθινή αγάπη (ε, καλά, δεν παίρνουμε κι όρκο). Η κοπέλλα αυτή άνοιξε την καρδιά της στα σεντόνια της Αφροδίτης μπας και στο τέλος βρει τον Βασίλη της. Αλλά φεύ...

Να περάσουμε λοιπόν επί τροχάδην για τους καινούριους μας φίλους τα προηγούμενα επεισόδια, να τα φρεσκάρουμε τη μνήμη μας και οι υπόλοιποι, με λινκς στα αντίστοιχα ποστς.



Παρασκευή βράδυ, στο κλαμπ που δούλευε go-go dancer κι είχε βρει τη χαρά της, βγάζοντας την ψυχή της στην πίστα για ξεσάλωμα, τον θυμήθηκε απότομα. Φλασιές και εικόνες και η ανάσα του και οι τελευταίες τους κουβέντες. Αφού όμως πρώτα της την έπεσε η λεσβία κολλητή της κι έμεινε μαλάκας. Και της ανταπέδωσε με ζέση πρωτάρας, μουτζώνοντας την τύχη της που είχε και αυτό τώρα να αντιμετωπίσει, αντί να πάει σπίτι κυρία, να ξεραθεί στο κλάμμα.

Στο τέλος του προγράμματός της είδε τον λεγάμενο φάντη-μπαστούνι, μετά από χρόνια και ζαμάνια κι έρωτα που έμεινε στη μέση, την ώρα που θα έφευγε να πάει σπίτι της. Αλλά οι τύποι που τον κυνηγούσαν τους διέκοψαν πάνω στο mind-blowing cunillingus, και στο τέλος βρέθηκε ξημερώματα πεταμένη έξω από τη λιμουζίνα του αφεντικού (και πάλι καλά που δεν της έχωσαν την κόκα εκεί που ήξερε, για να μάθει).

Σάββατο ως το μεσημέρι ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο Βασίλης, παρ'όλο που της υποσχέθηκε πάνω στη δραπέτευση ότι θα είναι το πρωί σπίτι της. Τα κομμάτια της τα μάζεψε για άλλη μία φορά ο κολλητός/συγκάτοικός της bi Ιμπυ, μια τέλεια περίπτωση ανθρώπου να περάσεις όλη σου τη ζωή μαζί, αλλά η ζωή ως μεγάλη πουτάνα να σας κάνει να μην συμπίπτουν ποτέ τα χρονοδιαγράμματά σας...

Κι έτσι, εν μέσω υπαρξιακών, η ιστορία μας θα συνεχιστεί και η Αννα θα βρει πανηγυρικά αυτό που της αξίζει... Η μήπως όχι? Βρε τι πάθαμεεε!

Λίγη υπομονή!